//if (!$logat_p) include("page_left.php"); if ($logat_u){ if ($_GET['pag']=='administrare-useri') include("templates/administrare_useri.php"); if ($_GET['pag']=='logout') include('logout.php'); if ($_GET['pag']=='edit-user') include('templates/edit_user.php'); if ($_GET['pag']=='comentariile-mele') include('templates/comentariile_mele.php'); if ($_GET['pag']=='rezervarile-mele') include('templates/rezervarile_mele.php'); } else if ($logat_p) { if ($_GET['pag']=='administrare-pensiuni') include("templates/administrare_pensiuni.php"); if ($_GET['pag']=='adauga-pensiune') include("templates/adauga_pensiune.php"); if ($_GET['pag']=='edit') include('templates/edit.php'); if ($_GET['pag']=='promotie') include('templates/promotie.php'); if ($_GET['pag']=='pachete') include('templates/pachete.php'); if ($_GET['pag']=='cont-pensiune') include('templates/edit_user_pensiune.php'); if ($_GET['pag']=='adauga-promotie') include('templates/adauga_promotie.php'); if ($_GET['pag']=='edit-promotie') include('templates/edit_promotie.php'); if ($_GET['pag']=='listare-promotii') include('templates/listare_promotii.php'); if ($_GET['pag']=='logout') include('logout.php'); //if (empty($_GET['pag'])) include("templates/administrare_pensiuni.php"); } ?>
  Maramures zona turistica cazare
Maramures

 

Insemnat centru turistic. Situat în NV Romaniei, este strabatut de raurile Mara, Lapus, Viseu, Iza. Dintre lacuri, cel mai insemnat este lacul de acumulare Firiza pe raul omonim (la 10 km de Baia Mare). Cu valoare curativa sunt lacurile sarate Ocna Sugatag si Costiui. în masivul Pietrosu se afla lacul glaciar Iezerul.
.......Maramuresul este cel mai mare bazin de exploatare si prelucrare a minereurilor neferoase si pretioase (aur, argint, cupru, zinc) la fel si al fierului si a diverselor roci pentru constructii. De asemenea se regaseste aici si industria constructiilor de masini si de prelucrare a lemnului.

.......Valea Vaserului formeaza unul dintre cele mai impresionante defilee inguste ale Carpatilor Rasariteni, presarati pe ambii versanti cu zeci de izvoare minerale. Valea Izei si Marei (DN 18) - trasee care ofera pe langa peisaje pitoresti si satisfactia vizitarii unora dintre cele mai vechi biserici din lemn si a unui sir intreg de porti maramuresene, adevarate arcuri de triumf rustice. Cascade: Puzderele si Cailor (cu o cadere de 40 m). .......Masivul Pietrosul (M-tii Rodnei) - (2303m) aflat la cca 10 km de Borsa, adaposteste cea mai importanta rezervatie naturala din nordul tarii. A fost declarat de catre UNESCO rezervatie a Biosferei. .....M-tii Gutai (1.443m) acoperiti cu paduri seculare, fac parte din cadrul lantului muntilor vulcanici. Sunt traversati de un pitoresc drum în serpentine. Alti munti sunt: Tibles (1839m) presarati cu poieni, stanci si stane; traseele lor sunt lungi si obositoare; M-tii Maramuresului (1.957m) .....Statiuni: Borsa (850m) - statiune balneoclimaterica si de odihna la poalele Muntilor Rodnei; Ocna Sugatag (490m) la poalele lantului vulcanic Tibles - Gutai. Complexe turistice: Izvoarele, Mogosa, Craciunesti etc.