//if (!$logat_p) include("page_left.php"); if ($logat_u){ if ($_GET['pag']=='administrare-useri') include("templates/administrare_useri.php"); if ($_GET['pag']=='logout') include('logout.php'); if ($_GET['pag']=='edit-user') include('templates/edit_user.php'); if ($_GET['pag']=='comentariile-mele') include('templates/comentariile_mele.php'); if ($_GET['pag']=='rezervarile-mele') include('templates/rezervarile_mele.php'); } else if ($logat_p) { if ($_GET['pag']=='administrare-pensiuni') include("templates/administrare_pensiuni.php"); if ($_GET['pag']=='adauga-pensiune') include("templates/adauga_pensiune.php"); if ($_GET['pag']=='edit') include('templates/edit.php'); if ($_GET['pag']=='promotie') include('templates/promotie.php'); if ($_GET['pag']=='pachete') include('templates/pachete.php'); if ($_GET['pag']=='cont-pensiune') include('templates/edit_user_pensiune.php'); if ($_GET['pag']=='adauga-promotie') include('templates/adauga_promotie.php'); if ($_GET['pag']=='edit-promotie') include('templates/edit_promotie.php'); if ($_GET['pag']=='listare-promotii') include('templates/listare_promotii.php'); if ($_GET['pag']=='logout') include('logout.php'); //if (empty($_GET['pag'])) include("templates/administrare_pensiuni.php"); } ?>
 
Complexul Turistic Andra

Adresa:   Strada Libertatii nr. 39 Predeal, Jud. Brasov , Predeal
Telefon:   0722 425 330
Recomandari
Pensiunea Casa Alba
de la 55 LEI
Hotel Bistrita
Pret nespecificat
Melania
Pret nespecificat
Tarife
Detalii
 
Este situata in orasul-statiune Predeal, pe drumul spre Cioplea intr-un cadru natural foarte pitoresc.

Constructia este moderna, noua (data in functiune in 2002) si are toate dotarile necesare petrecerii concediului, a unui weekend, a sarbatorilor, sau evenimentelor dragi dumneavoastra.

Suntem convinsi ca oferta noastra, confortul, facilitatile si nu in ultimul rand ospitalitatea noastra va for face sa reveniti.

Va asteaptam cu 12 camere amplasate pe trei niveluri. Pe fiecare etaj , camerele si baile au aceeasi culoare.
Camerele au terasa si baie proprie cu cada. Aveti la dispozitie in fiecare camera televizor cu programe pe cablu si frigider.
Camerele de la mansarda beneficiaza de un spatiu suplimentar cu pat pentru copii. O minicamera \" a copilului\" frumos decorata.
La fiecare etaj este cate o bucatarie unde turistii isi pot prepara si lua masa. Sunt 4 mese, 4 dulapuri cu cheie - cate unul pentru fiecare camera de pe etaj, in care veti gasi tacamurile si vesela necesare. Bucataria are chiuveta, aragaz, hota.
La demisol se afla o sala de mese unde se pot organiza zile festive, Revelionul sau puteti consuma mancarea , gratarul pe care le-ati pregatit. Aceasta sala este dotata cu televizor si sonorizare. Este pretabila a fi folosita ca sala de conferinte. Tot la demisol este si sala de tenis de masa.
Vila are si spatiu de parcare si gratar in curte.
zi de cazare incepe de la ora 14.00 si se termina a doua zi la orele 12.00.

Pretul cazarii poate fi negociat pentru:

-grupuri
-perioade mai lungi de timp
-anumite perioade ale anului sau chiar anumite zile din cursul saptamanii
Pentru sarbatorile traditionale (Craciun, Paste), 1 Mai, Revelion... va rugam sa ne contactati din timp.  
Facilitati camera
baie in camera
TV in camera
camere cu balcon
incalzire centrala
frigider in camera
Facilitati unitate
loc amenajat de joaca
acces la bucatarie
gratar/barbeque
terasa
living
frigider in vila