//if (!$logat_p) include("page_left.php"); if ($logat_u){ if ($_GET['pag']=='administrare-useri') include("templates/administrare_useri.php"); if ($_GET['pag']=='logout') include('logout.php'); if ($_GET['pag']=='edit-user') include('templates/edit_user.php'); if ($_GET['pag']=='comentariile-mele') include('templates/comentariile_mele.php'); if ($_GET['pag']=='rezervarile-mele') include('templates/rezervarile_mele.php'); } else if ($logat_p) { if ($_GET['pag']=='administrare-pensiuni') include("templates/administrare_pensiuni.php"); if ($_GET['pag']=='adauga-pensiune') include("templates/adauga_pensiune.php"); if ($_GET['pag']=='edit') include('templates/edit.php'); if ($_GET['pag']=='promotie') include('templates/promotie.php'); if ($_GET['pag']=='pachete') include('templates/pachete.php'); if ($_GET['pag']=='cont-pensiune') include('templates/edit_user_pensiune.php'); if ($_GET['pag']=='adauga-promotie') include('templates/adauga_promotie.php'); if ($_GET['pag']=='edit-promotie') include('templates/edit_promotie.php'); if ($_GET['pag']=='listare-promotii') include('templates/listare_promotii.php'); if ($_GET['pag']=='logout') include('logout.php'); //if (empty($_GET['pag'])) include("templates/administrare_pensiuni.php"); } ?>
 
Nagy Lak II

Adresa:   FN , Zetea
Telefon:   0744 615452
Recomandari
Pensiunea Ursuletul
de la 60 EURO
CSIPKES
Pret nespecificat
Pensiune Roua***
de la 90 LEI
Tarife
Detalii
 
In casa principala, la parter se afla o camera de zii, (Cu televizor, parabola cu peste 50 programe) bucataria (Cu aragaz, masina de spalat vase, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, filtru cafea) si baia (WC, chiuveta, cada dus si uscator de par). La etaj sunt doua camere si o baie. (WC, chiuveta) In prima camera este un pat pentru doua persoane si un pat pentru o persoana. In cealalta camera este un pat pentru doua persoane. (In caz de necesitate aici exista posibilitatea introducerii unei saltele de rezerva.)

Tot in aceasta curte, la 20 metri de casa principala, sunt doua casute fiecare cu cate un pat dublu pentru inca patru persoane. Cele doua casute au bai proprii. (WC, chiuveta, cada dus, boiler electric) In cele trei cladiri putem caza 9+1 persoane.

Casele sunt construite din lemne, sunt izolate termic, si sunt acoperite cu sindrila. Peretii sunt acoperiti cu lambriul. Pentru gatit se foloseste aragazul. Incalzirea se face cu lemnele in soba de teracota, si cu calorifere electrice. Cele trei cladiri in total adapostesc trei bai si un WC separat. Apa calda se obtine cu ajutorul boilerului electric. Apa de la retea este potabila! Prosoapul personal trebuie adus. Farfuriile, vasele de bucatarie, tacamurile, paturile si lenjeria de pat sunt asigurate. Valorile personale pot fi pastrate in siguranta in mini-safe. (Aflata in cladirea principala)

O poarta secuiasca de 125 ani, caruta din curte si fantana de cumpana subliniaza traditia si stilul popular. Filegoria si gratarul din curte va confera o vacanta de neuitat. Masina Dumneavoastra poate fii parcata in curtea pensiunii.

Posibilitati de sport si agrement: (Cele doua curti au propriile terenuri si accesorii. Folosirea acestora este gratuita) :- tenis de masa, -teren de tenis cu piciorul si volei,- baschet, - leagan pentru copii.  
Facilitati camera
baie in camera
baie pe hol
camere cu balcon
incalzire centrala
uscator de par
sobe teracota
Facilitati unitate
loc amenajat de joaca
accepta animale
parcare
acces la bucatarie
livada
foisor in curte
gratar/barbeque
terasa
sala de mese
living
sanie cu cai
frigider in vila
cutie de valori
TV in living